Hopp til hovedinnhold

om oss

På Hagan finner du Folkets, det lokale møtestedet i Nittedal. I våre nyrenoverte lokaler har vi skapt en arena for hyggelige sammenkomster med god mat og drikke. Vi har en bred og variert meny hvor deler av menyen også tilbys som take away.

 

I sportsbaren, som er en avskjermet del av lokalene, viser vi sport på storskjermer. Her har du også mulighet til å spille shuffleboard, dart og ulike bordspill. Vi elsker også å arrangere konserter, quizer, selskaper og andre arrangementer hos oss, så følg med HER for å se hva som skjer!


Velkommen til oss!

LEDIGE STILLINGER
Vi ved Folkets er opptatt av matglede og sosial hygge og med dette kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. 

AKTIVE STILLINGSANNONSER
Vi har for tiden ingen aktive stillinger utlyst, men ta gjerne kontakt!

ÅPEN SØKNAD
Du kan legge inn en åpen søknad da vi ved behov trenger nye medarbeidere. Våre ansatte jobber enten på kjøkkenet som kokker eller assistenter med matlaging og/eller som servitører/bartendere. Har du erfaring eller interesse for oppgaver knyttet til én eller flere av disse arbeidsområdene, så nøl ikke med å sende inn en åpen søknad til oss! 


Skriv gjerne noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å jobbe hos akkurat oss. Du kan sende søknad og CV til folketshagan@gmail.com

vårt team

Hos oss møter du en serviceinnstilt gjeng. Vi trives godt når det er hektisk stemning, men også rolige stunder så vi kan bruke litt ekstra god tid sammen med gjestene våre.

Gode opplevelser til fOlket!

Folkets er stedet hvor du kan møte venner, familie, kollegaer, naboer og andre kjente og ukjente for hyggelig samvær. Vi kan by på god mat og drikke samt sport på skjermen og mulighet til å spille shuffleboard og dart m.m. Vårt serveringstilbud: 

  • Lunsj, kaffe og kaker
  • Middag og småretter
  • Servering av alkohol i baren

Se vår MENY